Contact

Peeters Potplanten
Drielindendreef 49b
4839 AH Breda
tel: 076 - 522 88 90
fax: 076 - 520 57 78

Ficussen

NIEUW LABEL: MAGNIFICUS

Gezamenlijk met een collega ficuskweker is de MagniFicus ontwikkeld. De MagniFicus is met grote zorg gekweekt. We richten ons speciaal op de omstandigheden bij de consument thuis. Zorg voor een lichte plaats, goede watergift en geef regelmatig plantenvoeding. Op deze manier kan de consument lang genieten van de MagniFicus.

“Via mijn blad zet ik water, zonlicht en gassen om in suikers en zuurstof. Op die manier zuiver ik jouw lucht en regel ik de luchtvochtigheid. Zorg goed voor mij en ik zorg goed voor jou!” www.magnificus.info

Consument

Voor de consument zijn de linkjes produktie en verzorging voornamelijk van belang.

Bij Produktie kunt u het proces zien hoe de Ficus in gemiddeld 10 maanden tijd via de veiling en winkel bij u in huis terecht komt.

Om lang van u Ficus te kunnen genieten hebben we onder het linkje verzorging nuttige tips geplaatst. 

Groothandel

Voor de groothandel is het linkje assortiment het belangrijkste. Onder assortiment staan de produkten die wij in ons bedrijf kweken. Met een klik op het desbetreffend produkt verschijnen er foto's van de verschillende soorten planten die wij in het bedrijf hebben. Met nog een extra klik verschijnt er informatie over de desbetreffende plant. Hier kun je zien hoe hoog de plant is, in welke potmaat de plant zit en wat de VBN Code is. 
Copyright Peeters Potplanten 2012 - Webdesign: JEM-id