Contact

Peeters Potplanten
Drielindendreef 49b
4839 AH Breda
tel: 076 - 522 88 90
fax: 076 - 520 57 78

Hibiscus Fiori Grande, voor binnen en buiten

foto BBH: Fiori Grande voor binnen en buiten.

Een fonkelende diva, die Hibiscus Fiori Grande. Bekend dankzij de grote bloemen en de prachtige kleuren. Het is een echte doorbloeier, elke dag opnieuw. Want er zijn elke dag steeds weer nieuwe bloemen te bewonderen, wist je dat?

Gekweekt met passie en zorg door Peeters Potplanten in ons eigen Brabant. Haal eens het zonnetje in huis met deze vrolijke bloemen en kleuren.

Fiori Grande is ook buiten een welkome zomerse gast in je tuin, op je balkon of patio.  Leg de rode loper maar vast uit dit voorjaar voor deze grande dame. Het is altijd feest met Hibiscus Fiori Grande.

In huis, op je vensterbank of op je balkon vormt de Hibiscus een vrolijke voorbode van de zomer. De grote bloemen van Fiori Grande  fleuren alles in een keer op. Voor je het weet heb je daarmee instant vrolijkheid.

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je Hibiscus. Kijk daarom eens op Fiori Grande verzorging Daar tref je alle verzorgingsinformatie en handige tips.

 

foto: fleur je keuken op, een idee van interieurinspiratie.nl

Moederdag tip: 

14 Mei aanstaande is het alweer Moederdag. Wat dacht je van Fiori Grande als leuke suggestie? Je kiest gewoon de kleur die bij je moeder past. Keuze te over. Peeters Potplanten heeft vele varianten uit eigen teelt.

Happy kleuren.

Wie wordt er nou niet helemaal happy met zoveel kleuren Fiori Grande in je keuken. Happy colours terwijl je het ontbijt, je lunch of het avondeten klaarmaakt. Een leuke felle pot eromheen en je zou je keuken gewoonweg niet meer verlaten.

 

 

foto: tuinstylist gerbeaud.com gaat voor de hippy look.

Hipster.                                                                                                                                   Hibiscus Fiori Grande  is een mooie aanvulling op de retro- en vintagestijl. Zoek de kleur uit die bij je past. Fiori Grande past helemaal in de hipstertrend. Dat vindt Franse plantenstylist Gerbeaud ook.  De grote rode bloemen van Hibiscus Bordeaux geven deze setting net dat stukje kleur aan het verder op groen en retro gebaseerde interieur. Helemaal Route 66 style!

 

foto: DIY inspiratie van bbh.nl.

DIY.                                                                                                                                           Happy colours en de DIY trend zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. De fonkelende diva  Hibiscus Fiori Grande  houdt van een creatieve omgeving, zoals dit atelier. Hibiscus Fiori Grande doet het prima in deze ruimte waar elke DIY creatieveling graag aan de slag gaat.

 

foto: zomerse sferen bij bbh.nl

Hibiscus Fiori Grande van Peeters Potplanten zorgt ervoor, dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van de zomer. En om terug te komen op de fonkelende diva, zij zal zeker een graag geziene gast zijn. Binnen en buiten met vrolijke grote bloemen.

Blauwtinten worden een grote trend binnen en buiten dit jaar. De happy kleuren van de Hibiscus Fiori Grande versterken deze trend.

 

Copyright Peeters Potplanten 2012 - Webdesign: JEM-id