Contact

Peeters Potplanten
Drielindendreef 49b
4839 AH Breda
tel: 076 - 522 88 90
fax: 076 - 520 57 78

Zamigo, je stoere en relaxte huisvriend.

foto 1: De Zamioculcas van Zamigo is je stoere en relaxte huisvriend (fotosuggestie: Bloemenbureau Holland).

We omringen ons steeds meer met groen in ons interieur. Grote groene planten brengen frisse lucht en een beleving van natuur in je woonomgeving. Welke woonstijl je ook hebt: hipster, klassiek of met lekker felle kleurtjes? Er is altijd een grote groene plant te vinden, die past bij je leven. Wat te denken van een Zamioculcas?

Zamigo, de Zamioculcas van kwekerij Peeters Potplanten, is zo’n grote groene plant. Of beter gezegd, je stoere en relate huisvriend! Eentje die er mag wezen en instant je interieur aanvult. Haal deze kanjer van eigen teelt eens in huis. Een plant, die met zorg van stek tot eindproduct is geteeld. Pure kwaliteitsbeleving.

foto 2: De Zamioculcas als blikvanger, bijna een (kunst) object (suggestie van plantesgrasses.fr).

Zamigo in een grotere potmaat is bijna een (kunst)object te noemen met zijn sterke groene en glanzende bladeren. Hij past op elke plek in huis, zolang hij maar op kamertemperatuur blijft.

Zamigo is ook geen lastpost. Zijn verzorging is easy en relaxt,  net als deze stoere plant zelf. Weinig water en eens in de maand wat voeding volstaat. Je hebt er geen omkijken naar. Maar je kijkt wel om, want Zamigo van Peeters Potplanten is een huisvriend, waar je hem ook neerzet. In de hal, keuken, badkamer of op je werkplek!

foto 3: een mooi aanwinst voor je hipster binnentuin (suggestie van droomhome.nl).

Zamigo vindt snel zijn draai in je interieur, of je nu een hipstertuin in je woonkamer hebt of gaat voor vrolijke Mediterrane kleuren. Zamigo zal je verrassen, dat is nu zo easy aan deze  relaxte plant.

Oospronkelijk komt de Zamioculcas uit Zanzibar. Kwekerij Peeters Potplanten teelt deze plant al ruim 10 jaar in ons eigen Brabant! Door zijn uiterlijk van een buitenplant en zijn fonkelende groen, past Zamigo goed in de trend om buitensfeer naar binnen te halen.

foto 4: Een stukje buitenbeleving maar dan binnen (suggestie van Bloemenbureau Holland).

Met Zamigo weet je dat je gewoon een kwalitatief geteelde Zamioculcas in huis haalt, waar je veel plezier van hebt. Met recht een stoere huisvriend.

foto 5: mooi strak en stoer (suggestie van trashfashion.nl)

Enthousiast geworden? Kijk ook eens op www.zamigo.nl of vraag naar Zamigo van Peeters Potplanten bij je tuincentrum.

Copyright Peeters Potplanten 2012 - Webdesign: JEM-id